Stimulus: 

aansporing en prikkel;

een factor in de omgeving van de mens

die een proces op gang kan brengen’

 

Stimuluz: Agnes Bremer

Ik ben Agnes Bremer: analytisch verbinder van digitalisering en business, interim manager, organisatieveranderaar, adviseur, verandermanager, programma-/projectmanager en coach. 

Mijn passie en kracht zit in het goed organiseren van wat nodig is. "Orde in de chaos" brengen. Mijn krachtig analytisch vermogen gecombineerd met mijn vermogen tot verbinding zorgt er voor dat ik snel tot een heldere analyse kom, waardoor inzicht en overzicht ontstaat, ik goed samenwerk, besluiten kan nemen, resultaten behaal en energie in uw organisatie breng.
Ik ben omgevingsbewust, heb oog voor wat zich in mijn omgeving afspeelt en kan dat vertalen naar de invloed daarvan op de organisatie.

Achtergrond

Al jaren werk ik zowel in het bedrijfsleven als in de gemeentelijke sector als leidinggevende, programma-/projectmanager en coach. Naast bedrijfswiskunde volgde ik de opleiding tot coach en verandermanager en specialiseerde ik me in verandermanagement, projectmanagement, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en het sturen van veranderingen binnen organisaties.

 

Waar ik voor sta

Ik communiceer met humor, respect en directheid en gaat verbindingen aan met de mensen waarmee ik werk. Ik sta voor wie ik ben, vanuit puurheid en autonomie. Mijn passie ligt in het scheppen van orde in de chaos en daarmee geef ik organisaties een nieuwe 'stimulus'. Ik ben no-nonsense, resultaat-, doel- en mensgericht. Door mijn scherpe analyse gaan oogkleppen af en kijkt men verder dan de gebaande paden.