Stimulus: 

aansporing en prikkel;

een factor in de omgeving van de mens

die een proces op gang kan brengen’

 

Agnes Bremer

Agnes helpt organisaties om orde in ‘chaos’ te scheppen. Zij is een analytisch verbinder, organisatieveranderaar, adviseur, verandermanager, ontwikkelmanager en coach. Zij heeft ruime ervaring in projectmanagement en als leidinggevende bij grote en kleine bedrijven in profit en non-profit branche. Organisaties geeft zij de impuls die nodig is om los te komen en weer soepel en met veerkracht verder te kunnen gaan.

 

Achtergrond

Jaren werkte Agnes Bremer in het bedrijfsleven én in de gemeentelijke sector als coach, leidinggevende en projectmanager. Naast dat zij als bedrijfswiskundige is opgeleid, volgde zij ook opleidingen tot coach en verandermanager. Vervolgens specialiseerde zij zich in verandermanagement, projectmanagement, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en het sturen van veranderingen binnen organisaties.

 

Analytisch vermogen

Door haar krachtig analytisch vermogen komt zij snel tot helder inzicht van de situatie. Dit combineert en vult zij aan met haar vermogen tot verbinding met de mensen die in de organisatie werken. Daarmee is zij de aanjager die uw bedrijf meeneemt naar de volgende stap vooruit. Zij brengt nieuwe energie in organisaties.

 

Waar Agnes voor staat

Agnes Bremer communiceert met humor, respect en directheid en gaat verbindingen aan met de mensen waarmee zij werkt. Zij staat voor wat zij is, vanuit puurheid en autonomie. Haar passie ligt in het scheppen van orde in de chaos en daarmee geeft zij organisaties een nieuwe impuls. Zij is no-nonsense, resultaat-, doel- en mensgericht. Door haar scherpe analyse gaan oogkleppen af en kijkt men verder dan de gebaande paden en krijgt de organisatie de gewenste impuls.